Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia „Abraham i Sara” 10.06.2022 r.

Drodzy Członkowie i Przyjaciele Stowarzyszenia „Abraham i Sara”!

Serdecznie zapraszamy Was wszystkich na coroczne Walne Zebranie, które odbędzie się w piątek 10 czerwca 2022 o godz. 17:00 przy ul. Nowosądeckiej 41 w Krakowie. Do tego terminu jest jeszcze sporo czasu, ale prosimy, żebyście zapisali już to wydarzenie w swoich kalendarzach. Planujemy spotkać się osobiście, ale na czas zebrania będzie też możliwość połączenia się z nami przez Skype (link: https://join.skype.com/jf0miPda7fW1).

Plan spotkania tradycyjny:
1. O godz. 17:00 Eucharystia w kościele parafialnym.
2. Około 18:00 otwarcie zebrania w siedzibie Stowarzyszenia, powitanie, weryfikacja listy obecności, stwierdzenie ważności zebrania, wybór Przewodniczącego i Sekretarza zebrania, przyjęcie porządku obrad.
3. Przedstawienie i przyjęcie sprawozdania merytorycznego Stowarzyszenia za rok 2021.
4. Przedstawienie i przyjęcie sprawozdania finansowego Stowarzyszenia za rok 2021.
5. Wolne wnioski, pytania, rozmowa i zamknięcie obrad.

Jak zawsze, bardzo prosimy Was o przemyślenie czy chcecie/możecie włączyć się w działania Stowarzyszenia. Każda osoba chętna do pomocy jest na wagę złota. Jeśli nie jesteście jeszcze formalnie członkami Stowarzyszenia, to może to jest dobra okazja, aby przed Zebraniem wypełnić i przekazać nam deklarację członkowską, która jest dostępna pod linkiem: http://abrahamisara.pl/stowarzyszenie/czlonkostwo/. Zachęcamy i zapraszamy – im jest nas więcej, tym więcej możemy zrobić!

Zgodnie z par. 19 ust. 3. Statutu Stowarzyszenia, w przypadku braku quorum (tzn. obecności co najmniej połowy wszystkich Członków Stowarzyszenia), zebranie odbędzie się w drugim terminie tego samego dnia, 30 minut po terminie pierwotnym.

W razie pytań zawsze jesteśmy do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiamy serdecznie
z Bogiem
Zarząd Stowarzyszenia: Basia, Iza, Mateusz

P.s. A już w najbliższą sobotę będzie okazja do złożenia życzeń jubileuszowych ks. Mirkowi – zaczynamy tradycyjnie Mszą św. w kaplicy sióstr nazaretanek o godz. 16:00. Do zobaczenia!